Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Jills vallmofrallor

4,15 av 7 röster
Skapat: 7 mars, 2016
Senast ändrat: 1 april, 2024
Jills vallmofrallor

Det här är ett härligt och gott LCHF-recept på vallmofrallor från Jills mat.

Riktigt vackra och enkla frallor som inte blir lika kompakta som andra LCHF-frallor.

Recept och bild: Jill Wallentin

Om du vill ha fler härliga recept från Jill så rekommenderar jag varmt hennes kokbok Jills mat efter säsong.

Total tid: 30 minuter
Servings: 6
Author: Lari Salminen

Ingredienser

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Vispa ihop smöret (skall vara lite halvsmält), yoghurt, salt och bakpulver.
  • Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.
  • Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.
  • Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.
  • Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.
  • Grädda i cirka 15-20 minuter.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Comments

  1. Hej.
    Bakade dina bullar, undrar om det ska vara att dom känns tunga när dom är klara?

4,15 from 7 votes (7 ratings without comment)

Lämna ett svar till Lari Salminen Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg