Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,15
av
7
röster
Jills vallmofrallor
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Buffé/plockmat
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
50
g
smör
2
st
ägg
2
dl
turkisk yoghurt
0,75
tsk
salt
2
tsk
bakpulver
2
dl
mandelmjöl
1
dl
pofiber
2
msk
fiberhusk
2
tsk
vallmofrön (blå)
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ihop smöret (skall vara lite halvsmält), yoghurt, salt och bakpulver.
Blanda ner de övriga ingredienserna blanda ihop dem till en jämn smet.
Låt smeten stå och vila 5-10 minuter så att det blir en mer fast deg av det.
Rulla till 6 lika stora bollar och placera på en bakplåtspappersklädd plåt.
Strössla över lite vallmofrön och ställ in i ugnen.
Grädda i cirka 15-20 minuter.