Skip to content
Vill du bidra med recept? Skicka in här.

Monikas pajskal

4,67 av 3 röster
Skapat: 18 januari, 2024
Senast ändrat: 1 april, 2024
Monikas pajskal

Ett otroligt gott pajskal som du kan använda till all sorts matpaj.
Det är bara fantasin som sätter stopp och vill du ha tips på pajer så har du en hel kategori här: PajreceptLCHF-arkivet

Total tid: 20 minuter
Author: Monika Wallenius

Ingredienser

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser till en jämn och fin pajdeg. Du kan med fördel använda dig av en matberedare för att få ihop degen. Annars så knådar du för hand.
  • Tryck ut pajskalet i en ugnsfast form eller springform.
  • Nagga botten lite med en gaffel.
  • Grädda i ugnen på 200°C i cirka 10 minuter.
  • Ta ut pajbotten och fyll med vad du vill och grädda sedan efter det recept du följer.
    En pajskal i en vit ugnsform med en gyllenbrun yta och synliga hål i botten.
per
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!

Comments

4,67 from 3 votes (1 rating without comment)

Lämna ett svar till Anna-Carin Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sätt betyg