Kesotunnbröd
Skapat:
22 maj, 2024
Senast ändrat:
22 maj, 2024

49
Detta kesotunnbrödet är som ett mjukt tunnbröd. Perfekt för den som saknar något sånt. Jag blandade ihop ett stort paket keso med 2 ägg, använde matberedare. Slängde på linfrö och salt för smakens skull innan ugnen. 200 grader ca 20 min.
Total tid: 30 minuter
Servings: 4
Calories: 150kcal
Utrustning
- Matberedare eller stavmixer
Ingredienser
Instruktioner
- Häll ut smeten på bakplåtspapper och fördela den jämnt över plåten.
- Strö på dina smaksättningspreferenser (jag lade på lite linfrön och havssalt).
- Grädda den på 200 grader i cirka 20 minuter (eller tills den ser brun och fin ut).
Anteckning
Detta går bra att använda som pizzabotten med om man vill.
Näringsinnehåll
Kalorier: 150kcal | Kolhydrater: 3g | Protein: 20g | Fett: 10g | Fiber: 1g
Dessa näringsvärden hämtas med automatik från en internationell databas och kan därför vara något missvisande ibland.
Har du provat receptet?Nämn @lchfarkivet.se eller tagga #lchfarkivet!
Jätte gott och lätta att göra.
Idag fick jag verkligen till detta. Detta är så gott och mättande.
Jag hade ost i botten sen skinka, tomat, avokado och ruccolasallad.
MUMMA!
Måste prova detta. Behöver man låta keson rinna av innan? Ibland är den lite vattnig.