Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Equipment
Anteckning
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
2
röster
Kesotunnbröd
Snabbt och lätt kesotunnbröd med bara 2 ingredienser, keso och ägg.
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Lunch, Snabbmat, Snacks & tilltugg
Yield:
4
Calories:
150
kcal
Author:
Heikki Klaavuniemi-Odelsheim
Equipment
Matberedare eller stavmixer
Materials
500
gram
keso
2
st
ägg
Salt
Efter smak
2
msk
Linfrö
Valfritt
Instruktioner
Mixa ihop keso och ägg i matberedaren till en jämn smet.
Häll ut smeten på bakplåtspapper och fördela den jämnt över plåten.
Strö på dina smaksättningspreferenser (jag lade på lite linfrön och havssalt).
Grädda den på 200 grader i cirka 20 minuter (eller tills den ser brun och fin ut).
Anteckning
Detta går bra att använda som pizzabotten med om man vill.
Nutrition
Kalorier:
150
kcal
|
Kolhydrater:
3
g
|
Protein:
20
g
|
Fett:
10
g
|
Fiber:
1
g