Go Back
+ servings
Platt kesotunnbröd med frön på ytan, bakat på en plåt med bakpapper.
Print
5 av 2 röster

Kesotunnbröd

Snabbt och lätt kesotunnbröd med bara 2 ingredienser, keso och ägg.
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Frukost, Lättlagat, Lunch, Snabbmat, Snacks & tilltugg
Yield: 4
Calories: 150kcal
Author: Heikki Klaavuniemi-Odelsheim

Equipment

  • Matberedare eller stavmixer

Materials

  • 500 gram keso
  • 2 st ägg
  • Salt Efter smak
  • 2 msk Linfrö Valfritt

Instruktioner

  • Mixa ihop keso och ägg i matberedaren till en jämn smet.
  • Häll ut smeten på bakplåtspapper och fördela den jämnt över plåten.
  • Strö på dina smaksättningspreferenser (jag lade på lite linfrön och havssalt).
  • Grädda den på 200 grader i cirka 20 minuter (eller tills den ser brun och fin ut).

Anteckning

Detta går bra att använda som pizzabotten med om man vill.

Nutrition

Kalorier: 150kcal | Kolhydrater: 3g | Protein: 20g | Fett: 10g | Fiber: 1g