Go Back
+ servings
Zucchinipannkaka serverad med skinka och lingonsylt på en vit tallrik.
Print
4,10 av 10 röster

Zucchiniraggmunkar

Förberedelser15 minuter
Active Time10 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Vegetariskt
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 5 st ägg
  • 1,5 dl grädde 40%
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 1 tsk fiberhusk
  • 0,5 tsk salt
  • 350 g zucchini

Instruktioner

  • Vispa ihop alla ingredienser förutom zucchinin. Låt stå och svälla under tiden du gör nästa steg.
  • Skala zucchinin och dela den på mitten. Ta en sked och gröp ur kärnorna. Riv sedan den grovt.
  • Krama ur så mycket vätska du kan ur zucchinin och blanda sedan ner den i smeten.
  • Stek i rikligt med smör på medelhög värme, använd cirka 0,5 dl smet per raggmunk. Tänk på att de behöver få lite tid i stekpannan så att zucchinin blir genomstekt.
  • Förvara gärna de du stekt i ugnen på 100 grader så håller de sig varma under tiden du steker resten.