Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,41
av
5
röster
Zucchinimuffins
Jättegoda zucchinimuffins för dig som äter lchf eller keto. Smaksatta med kanel och kardemumma och dessutom nötfria. Går lätt att göra mejerfria.
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
25
minuter
minuter
Total tid
40
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
8
Author:
Lari Salminen
Materials
6
Ägg (medium)
125
g
Riven zucchini
1,2
dl
Kokosmjöl
1
dl
Pofiber
100
g
Smält smör
0,6
dl
Sötning
0,5
tsk
Bikarbonat
1
krm
Vaniljpulver
2
tsk
Kanel
2
tsk
Malen kardemumma
1
nypa
salt
Instruktioner
Sätt på ugnen på 180 grader.
Blanda alla ingredienser utom zucchinin och blanda väl. Kör gärna i en matberedare eller med elvisp.
Blanda ner zucchinin i smeten.
Lägg ut 8 muffinsformar på en plåt och fördela smeten i de.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 25 minuter. De ska ha fått en vacker gyllenbrun yta med.
Ta ut och låt de svalna på galler.