Go Back
+ servings
Skivor av zucchinichips med kryddor på en vit tallrik.
Print
Inga röster än

Zucchinichips med grillsmak

Förberedelser10 minuter
Active Time3 timmar
Total tid3 timmar 10 minuter
Måltid: Snacks & tilltugg
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 400 g zucchini
  • 1 msk grillkrydda

Instruktioner

  • Skiva zucchinin ganska så tunt, men inte för tunt. Jag gjorde cirka 4 mm. Det kommer att krympa en hel del i storlek, så då är det bra om det inte är för tunt.
  • Placera ut dem på de galler som tillhör torken och strö lite grillkrydda över varje bit. Vänd på dem och göra likadant på andra sidan.
  • Kör igång torken och låt den tuta på tills det att chipsen är så torra att man kan bryta sönder dem utan svårigheter. Kör dem hellre en stund längre än du tror att det behövs.