Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4
av 1 röst
Vitlökssill
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
1
minute
min
Total tid
11
minuter
minuter
Måltid:
Fisk & skaldjur, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
120
g
inlagd sill, avrunnen
1
dl
Crème fraiche
0,5
dl
majonnäs
2
msk
pressad citron
2
msk
färsk gräslök, hackad
2
msk
färsk persilja, hackad
10
g
vitlök
1
nypa
vitpeppar (malen)
Instruktioner
Riv vitlöken fint och blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
Lägg ner den avrunna och skurna sillen i såsen och rör om lite.
Täck över och låt stå i kyl till nästa dag. Smaka av och se om det är något mer du vill ha i, annars är sillen klar att ätas.