Go Back
Rostade rädisor och vitlök i en ugnsform med grön persilja.
Print
Inga röster än

Vitlöksrostade rädisor

Vitlöksrostade rädisor är ett gott och superenkelt tillbehör som passar toppen till allt möjligt. Ett måste att göra på sommaren!
Förberedelser10 minuter
Active Time20 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Tillbehör, Vegetariskt
Author: Monika Wallenius

Materials

  • Rädisor
  • Vitlök
  • Olivolja
  • salt
  • Svartpeppar
  • Hackad persilja

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
  • Ansa rädisorna och dela dem på mitten. Lägg dem i en ugnssäker form och pressa över vitlök. Ringla över olivolja, salta, peppra och rör runt.
    Röda rädisor och en hel vitlök i en metallform, redo för tillagning.
  • Rosta i ugnen i 20 min, rör om någon gång.
  • Ta ut och strö över hackad persilja.