Ta fram en tjockbottnad kastrull och lägg i smöret.
Börja att värma upp det på medelhög värme och se till att röra om med en visp hela tiden.
Smöret kommer efter ett tag börja att koka, det är vätskan i smöret som börjar koka och avdunsta.
Fortsätt att röra runt i smöret tills det att det slutar att bubbla. Då börjar det närma sig att brynas.
Nu så gäller det att hålla lite koll, för det kan gå snabbt mot slutet och man vill inte ha ett bränt smör.
När smöret har tystnat och fått en gyllenbrun färg, då häller du över det i en ny kastrull eller bunke.
Låt det brynta smöret svalna lite och ställ sedan in det i kylen så att det stelnar helt.
När smöret har stelnat helt, då tar du ut det och börjar att vispa det rejält med elvisp.
Du kan lätt vispa det 10 minuter, för ju mer du vispar det desto mer fluffigt och lättsmält kommer det bli.
Tillsätt sedan rivet citronskal och flingsalt och vispa ihop det.
Lägg upp i en skål och servera till kött, fisk eller grönsaker.