Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Varm örtsås
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
20
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Såser & röror, Tillbehör
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
2
dl
Crème fraiche
3
dl
grädde 40%
1
msk
kalvfond (koncentrerad)
3
msk
färsk persilja (hackad)
1
msk
torkad dragon
0,5
msk
torkad körvel
0,5
msk
torkad mejram
1
tsk
gurkmeja
0,5
tsk
salt
0,5
krm
nymalen svartpeppar
Instruktioner
koka upp grädde och crème fraiche i en kastrull.
Tillsätt allt annat än persiljan och låt såsen reducera till den tjocklek som du vill ha på sås.
Tillsätt persiljan och låt puttra ett par minuter innan du serverar såsen.