Ugnspannkaka med falukorv och spenat
Ugnspannkaka med falukorv & spenat. Glutenfri och anpassad för lchf.
Förberedelser20 minuter minuter
Active Time25 minuter minuter
Total tid50 minuter minuter
Måltid: Korv, Lättlagat, Middagstips
Yield: 6
Calories: 525kcal
Author: @sockerfrittsaklart
- 8 st ägg
- 150 g färskost vitlök & örter
- 2 dl grädde
- 250 g smakrik riven ost
- 1-2 tsk sambal oelek
- Salt
- Nymalen svartpeppar
- 500 g falukorv
- 1 st gul lök
- 2-3 dl färsk spenat
Strimla korven och löken, stek i smör.
Tillsätt spenaten.
Lägg i en ugnsfast form och strö på den rivna osten.
Vispa samman ägg, färskost, grädde och sambal oelek.
Krydda med salt och peppar.
Häll på äggblandningen.
In i ugnen på 225 grader i ca 25-30 minuter.
Ta ut och servera!
Kalorier: 525kcal | Kolhydrater: 8g | Protein: 21g | Fett: 46g | Fiber: 1g