Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva aubergine, zucchini och tomater i 3-4 mm tjocka skivor. Lägg upp dem i grupper på en plåt eller i separata skålar och ställ åt sidan tills vidare.
Ta en 28-30 cm stekpanna som är ugnssäker.
Fräs lök, paprika, 20 gram vitlök i lite av olivoljan. Det skall inte få någon färg utan bara bli lite mjukt. Salta och peppra lite.
Slå på de krossade tomaterna och 2 msk med strimlad basilika och låt allt puttra tio minuter.
Ta de skivade grönsakerna och lägg dem i en cirkel tills hela stekpannan är täckt. Se till att varva grönsakerna. Salta och peppra lite ovanpå grönsakerna.
Blanda ihop resterande basilika, persilja, timjan, vitlök och olivolja (4 msk) och salta och peppra lite.
Ringla örtoljan så jämnt det går över grönsakerna.
Täck stekpannan med aluminiumfolie och ställ in i ugnen i 40 minuter.
Ta av folien efter 40 minuter och grädda den i ytterligare 20 minuter.
Ta ut och servera!