Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Svampomelett med Västerbottensost
En superenkel och god svampomelett med Västerbottensost som ger en härlig sälta och smak på omeletten. Toppen som lunch.
Förberedelser
5
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
15
minuter
minuter
Måltid:
Lättlagat, Lunch
Yield:
1
Author:
Lari Salminen
Materials
3
st
ägg
1
msk
Grädde
0,5
dl
Västerbottensost
3
st
Färska skogschampinjoner
1
st
Portabellosvamp
salt
nymalen svartpeppar
Smör
Instruktioner
Dela svampen i bitar av önskad storlek.
Bryn svampen i lite smör. Salta och peppra.
Vispa ihop ägg, grädde, ost, salt och lite peppar.
Slå på äggblandningen över svampen och låt det hela steka på medelvärme tills det att ägget har stelnat.
Lägg upp på tallrik och servera med en god blandsallad.