Go Back
+ servings
En svampomelett med Västerbottensost och ruccola på en vit tallrik.
Print
Inga röster än

Svampomelett med Västerbottensost

En superenkel och god svampomelett med Västerbottensost som ger en härlig sälta och smak på omeletten. Toppen som lunch.
Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Lättlagat, Lunch
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 st ägg
  • 1 msk Grädde
  • 0,5 dl Västerbottensost
  • 3 st Färska skogschampinjoner
  • 1 st Portabellosvamp
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • Smör

Instruktioner

  • Dela svampen i bitar av önskad storlek.
  • Bryn svampen i lite smör. Salta och peppra.
  • Vispa ihop ägg, grädde, ost, salt och lite peppar.
  • Slå på äggblandningen över svampen och låt det hela steka på medelvärme tills det att ägget har stelnat.
  • Lägg upp på tallrik och servera med en god blandsallad.