Go Back
+ servings
Två spenatwraps fyllda med grönsaker som sallad, tomat och gurka på en träskärbräda.
Print
4,67 av 3 röster

Spenatwrap

En superenkel spenatwrap med endast två ingredienser som du kan använda till att göra en rulle till picknicken eller ha som tortilla till tacos.
Förberedelser5 minuter
Active Time6 minuter
Total tid11 minuter
Måltid: Bröd & kex, Resekost, Snabbmat, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st ägg
  • 2,5 dl Babyspenat

Instruktioner

  • Mixa ihop ägg och babyspenat i en mixer. Du kan säkert använda en stavmixer med om du inte har en vanlig mixer.
  • Värm en stekpanna som du vet att det inte fastnar så lätt i och tillsätt lite olja.
  • Häll i smet i stekpannan och stek som en pannkaka typ. Cirka 3-4 minuter tills det att du ser att smeten har stelnat och sen vänder du på wrapen och steker ytterligare 2-3 minuter.
  • Lägg åt sidan och stek nästa wrap. Låt dom svalna något innan du fyller med godsaker.