Go Back
+ servings
Fyra spenatbiffar på en tallrik med grönsaker som tomat, morot och sallad.
Print
Inga röster än

Spenatbiffar

Superenkla och goda spenatbiffar som du lätt svänger ihop på bara några få minuter. Servera med lite goda tillbehör och njut av en god lunch.
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Lättlagat, Lunch
Yield: 1
Author: Lari Salminen

Materials

  • 50 g Färsk spenat
  • 1 st ägg
  • 0,5 dl Mandelmjöl
  • 2 msk Kokosmjöl
  • salt
  • nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Mixa ihop spenat och ägg. Stavmixer funkar fint att använda.
  • Tillsätt de övriga ingredienserna och blanda ihop till en jämn smet.
  • Stek i en plättlagg eller gör egna små plättar i ett vanligt stekjärn.