Go Back
+ servings
Runt bröd med frön som solrosfrön och sesamfrön på ytan.
Print
Inga röster än

Sockertjockens paleoscones

Superenkla och goda paleoscones som du svänger ihop lätt på morgonen till en god kopp te. Mejerifria och utan spannmål. Perfekt för paleo, lchf och keto.
Förberedelser10 minuter
Active Time12 minuter
Total tid22 minuter
Måltid: Bröd & kex, Mejerifritt
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 ägg
  • 2 msk Psylliumfrön
  • 2 msk Kokosolja
  • 0,5 dl Kokosmjölk
  • 1 dl Mandelmjöl
  • 0,5 tsk Bakpulver
  • 1 msk Fiberhusk
  • Frön till garnering

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader.
  • Vispa upp äggen. Blanda ner kokosfettet (skall vara flytande, så du behöver ev. smälta det först) och kokosmjölken.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna i en egen bunke.
  • Blanda ner de torra ingredienserna i äggvispet och blanda ihop till en jämn smet/deg. Låt stå i 10 minuter för att svälla.
  • Fukta händerna och platta ut till en stor scone på en bakplåtspappersklädd plåt. Strö lite frön över och grädda i ugnen cirka 12 minuter.