Go Back
+ servings
Flera paprikapizzor med pepperoni, ost och grönsaker på en bakplåt.
Print
Inga röster än

Små paprikapizzor

Förberedelser10 minuter
Active Time15 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Lättlagat, Lunch, Pizza
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 4 st paprikor (hel)
  • 1,5 dl passerade tomater
  • 5 dl mozzarellaost (riven)
  • 1,5 dl färsk parmesan (riven)
  • 100 g salami
  • 1 msk olivolja
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa nymalen svartpeppar
  • 1 msk oregano

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 180 grader
  • Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.
  • Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.
  • Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.
  • Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!

Video