Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Små paprikapizzor
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Lättlagat, Lunch, Pizza
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
4
st
paprikor (hel)
1,5
dl
passerade tomater
5
dl
mozzarellaost (riven)
1,5
dl
färsk parmesan (riven)
100
g
salami
1
msk
olivolja
1
nypa
salt
1
nypa
nymalen svartpeppar
1
msk
oregano
Instruktioner
Sätt ugnen på 180 grader
Dela paprikorna på mitten och ta ur kärnhuset.
Lägg upp dem på en plåt med bakplåtspapper på.
Häll lite olivolja över dem. Lägg lite passerade tomater i varje halva. Lägg på mozzarella och parmesan, salami och lite salt och peppar på varje halva.
Ställ in i ugnen 10-15 minuter. Strö lite oregano över dem och servera direkt!
Video