Go Back
+ servings
Skedar med lax tartar, granatäpple och grönsaker på en metallfat.
Print
Inga röster än

Skedar med laxtartar och granatäpple

En lyxig snitt att bjuda på, en blandning av sälta, styrka och lite sötma.
Total tid10 minuter
Måltid: Fisk & skaldjur, Smårätter, Snack, Snacks & tilltugg, Tilltugg
Kök: Asiatiskt, Skandinaviskt
Keyword: amouse bouche, aptitretare, munsbit
Yield: 8 skedar
Calories: 33kcal
Author: LC AVENUE

Materials

  • 150 g fröya lax
  • ¼ st granatäpple kärnorna
  • 2 st salladslökar skivade
  • ½ st röd chili skivad
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 msk soja
  • Sesamfrön
  • Salt

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser en stund innan servering.
  • Smaka av med salt om det behövs extra.
  • Servera på skedar på ett stort fat, passar utmärkt till kommande julmingel!

Nutrition

Kalorier: 33kcal | Kolhydrater: 0,2g | Protein: 4g | Fett: 2g | Fiber: 0,03g