Börja med att skära köttet i tärningar, 3x3 cm.
Det är faktiskt lite lättare att skära köttet om hela stycket är halvfruset.
Bryn köttet i lite smör eller olja. Salta och peppra med svartpeppar.
Lägg över det brynta köttet i din gryta/tryckkokare/slow cooker.
Skala löken och dela den i klyftor.
Bryn den i samma stekpanna som du nyss brynt köttet i (utan att rengöra pannan).
Häll lite vatten i stekpannan och koka ur den så att du får en fin sky. Häll skyn över köttet.
Skala morötterna och slanta de rätt grovt, cirka 3-4 cm. Lägg i de tillsammans med köttet.
Slå på vatten så att det precis täcker kött och grönsaker.
Tillsätt kalvfond, kryddpeppar och lagerblad.
Salta lite försiktigt.
Låt nu allt koka upp och sedan puttra tills det att köttet är mört och fint.
Exakt hur mört du vill att det ska vara är upp till dig. Vissa vill att köttet ska trilla ihop helt av sig själv, dvs man ska kunna dela det med en gaffel och andra vill ha lite tuggmotstånd.
Men, utgå från koktiderna i beskrivningen på ett ungefär.
Provsmaka en köttbit och avgör om du tycker att köttet är klart.
Blanda arrowrot med lite kallt vatten, bara någon matsked och tillsätt det i grytan under omrörning.
Låt det hela koka upp och sänk sedan värmen.
Smak nu av det hela med salt och peppar.
Servera direkt med de tillbehör som du önskar.