Go Back
En tallrik med scrambled pancakes toppade med hallon och grädde.
Print
5 av 1 röst

Scrambled pancakes

Scrambled pancakes, eller rörda pannkakor är ett underbart gott sätt att tillaga pannkakor på. Du behöver inte bry dig om att vända dom snyggt ens.
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Efterrätter, Frukost, Lättlagat, Sötsaker
Author: Lari Salminen

Materials

  • 3 st ägg
  • 0,5 dl Grädde
  • 1 msk Mandelmjöl
  • 1 msk Sötning
  • 0,5 tsk Vaniljpulver
  • Smör till stekning

Instruktioner

  • Blanda ihop alla ingredienser i en bunke.
  • Värm en stekpanna på medelvärme och lägg i en klick smör. När smöret har slutat att puttra så häller du i smeten.
  • Rör om lite i smeten då och då, till allt har stelnat och fått lite färg. Hur mycket du väljer att röra avgör hur stora/små bitar du kommer ha. Det är en smaksak.
  • Servera direkt med valfria tillbehör.