Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av 1 röst
Sashimi a'la Camilla
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
5
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Fisk & skaldjur
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
400
g
färsk laxfile
2
msk
tamarisoja
2
msk
sesamolja
1
tsk
wasabi paste
1
st
lime
1
msk
wasabisesamfrön
2
msk
inlagd ingefära
färsk koriander
Instruktioner
Skiva laxen tunt och lägg upp på ett fat.
Blanda soja, sesamolja och wasabi paste och häll över laxen.
Strimla/hacka ingefäran och fördela över laxen.
Strössla sesamfrön över laxen.
Skär limen o klyftor och placera ut på laxen.
Strimla/hacka koriandern och fördela över fatet.
Servera direkt. Glöm inte bort att pressa limen över laxen innan du äter.