Go Back
+ servings
En skål med LCHF kladdkaka, grädde och hallon på en metallyta.
Print
3,67 av 3 röster

Sannas LCHF-kladdkaka

Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 1 dl pofiber
  • 1 dl sötning
  • 3 msk kakao
  • 2 st ägg
  • 100 g smält smör

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Blanda ihop de torra ingredienserna.
  • Blanda ner övriga ingredienser i de torra och rör om.
  • Häll upp smeten i en springform (12 cm i diameter). Du kan ta en bredare springform med, men tänk på att inte grädda lika länge då. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 10-15 minuter. Känn med en tandpetare i mitten. Den skall vara lite lite kladdig i mitten.
  • Servera med lite vispad grädde och färska bär.