Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Salamibröd
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex, Frukost
Yield:
3
Author:
Ywe66
Materials
1
st
ägg
1
st
äggula
40
g
pepparsalami
6
st
gröna oliver
1,5
msk
Crème fraiche
2
dl
riven ost
1
msk
pofiber
1
tsk
bakpulver
0,5
tsk
torkad oregano
(eller annan krydda man tycker om)
Instruktioner
Vispa ihop ägget och äggulan lite lätt.
Skär pepparsalamin och oliverna i småbitar. Blanda ner det i äggsmeten
Rör ner creme fraichen och den rivna osten.
Strö över pofiber, bakpulver och oregano. Rör ihop allt.
Låt stå 5 min.
Ta fram en plåt och lägg på ett bakplåtspapper.
Häll ut smeten på pappret. Den är lite lös. Bred försiktigt ut den lite med en sked.
Vill man så kan man strö över lite riven ost.
Ställ in plåten mitt i ugnen på 200 grader 10-12 min. Den ska bli lite brun.
Har räknat ut att det är ca 3,2 kolhydrater i hela brödet.