Riktigt saftiga och supergoda kärleksmums som är helt anpassade till LCHF- Perfekt för dig som vill minska på socker och undviker gluten.
Förberedelser15 minuterminuter
Active Time40 minuterminuter
Total tid55 minuterminuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 18
Author: @lchfchristine
Materials
Kaka
6stägg
6mskKokosmjöl
3dlMandelmjöl
2tskBakpulver
150gSmör
1,5dlSötning
1dlVatten
3,5mskKakao
Glasyr
150gNaturell färskost
75Smör
2mskKallt kaffe
3mskSötning
3mskKakao
1krmVaniljpulver
Topping
Riven kokos
Instruktioner
Kakan
Sätt ugnen på 175°C (Något högre om du använder vanlig ugn) och ta fram en ugnsform som mäter ca 33x23 cm. Jag klär alltid formen bakplåtspapper för att garantera att kakan inte fastnar.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke
Smält smöret
Vispa ägg & vatten fluffigt. Fortsätt vispa och tillsätt det smälta smöret och till sist mjölblandningen
Häll över smeten i formen och grädda i 30 min. Ta ut och låt svalna
Glasyren
Mät upp alla ingredienser i en kastrull och smält samman under omrörning till en helt slät smet
Fördela ut glasyren jämnt över kakan och toppa med riven kokos
Ställ i kylen och låt glasyren stela. Skär sedan upp i rutor