Go Back
Köttfärslimpa skuren i två delar med grönsallad på en tallrik.
Print
Inga röster än

Rullad på fläskytterfile

Förberedelser15 minuter
Active Time1 timme
Total tid1 timme 15 minuter
Måltid: Kött
Author: Wendalia

Materials

  • 1 kg Fläskytterfile
  • 175 g Philadelphiaost örter
  • 20 g Paprika
  • 4 st Champinjoner
  • salt
  • Peppar
  • Torkad chili

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 200 grader. Skär fläskytterfile ca 1/2cm från ena sidan rakt nedåt tills det är ca 1/2cm kvar innan du har delat köttet. Vrid köttet och fortsätt där du slutade. Fortsätta runt i hela och tills det köttet blir helt rakt och platt.
  • Bre på med philadelphiaosten.
  • Skär paprikan och champinjonerna i tunna bitar. Strö över på philadelphiaosten. Salta, peppra och ha på chili.
    Köttbit täckt med färskost, paprika, svamp och kryddor på en svart platta.
  • Rulla ihop köttet och lägg den i en ugnsform. Salta och peppra.
    En lång, rå köttbit med kryddor på en svart ugnsplåt.
  • Lägg in i ugnen och låt den vara i ca 60min eller tills den är helt genomstekt. Använd gärna en stektermometer. 72 grader i mitten och sen låta den vila 10 minuter så är den klar.
  • Låt köttet vila ca 10 min, skär i bitar och servera med getostsallad.
    En skiva köttfärslimpa med grönsallad och en sås på en vit tallrik.