Go Back
+ servings
En glasburk med ramslökssill och en sked som visar innehållet.
Print
Inga röster än

Ramslökssill

Gott, fräscht och enkelt recept på ramslökssill som kommer gillas av de flesta. Denna varianten är dessutom sockerfri, så funkar bra för LCHF/low carb.
Förberedelser5 minuter
Active Time5 minuter
Total tid10 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Fisk & skaldjur, Högtider (Jul, påsk, midsommar), Julrecept
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Materials

  • 250 g inlagd sill
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1 dl smetana
  • 0,5 dl torkad ramslök
  • Skalet från 3/4 citron
  • 1 tsk pressad citron
  • Salt
  • nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Blanda ihop samtliga ingredienser och smaka av med salt och peppar.
  • Häll upp i burk och låt stå minst ett dygn innan du äter sillen, då får du ut alla goda smaker.