Go Back
+ servings
En tallrik med pestokryddade zoodles, kyckling och rostade tomater, dekorerad med basilika.
Print
5 av 1 röst

Pestokryddade Zoodles med kyckling och rostade tomater

Förberedelser15 minuter
Active Time10 minuter
Total tid25 minuter
Måltid: Kycklingrecept, Lättlagat, Lunch, Sallader
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 350 g zoodles
  • 1 dl pesto
  • 300 g kyckling (tillagad)
  • 8 st körsbärstomater
  • 2 msk rödlök (hackad)
  • 1 msk olivolja
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Dela upp kycklingen i lagom stora bitar.
  • Dela körsbärstomaterna på hälften och rosta dem i en lite olivolja i en varm stekpanna. De ska bara få lite färg. Rosta dem inte för länge för då blir de mosiga. Salta och peppra lite och lägg åt sidan.
  • Blanda ihop pesto och zoodles i en bunke.
  • Lägg upp allt på en tallrik och garnera med lite färsk basilika. Strö lite nymalen svartpeppar över det hela och servera!