Go Back
+ servings
En blandning av stekta morötter och zucchini i en panna, med grönsaker i strimlor.
Print
3,67 av 3 röster

Persiljeslungad morot och zucchini

Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Buffé/plockmat, Tillbehör
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 200 g morot
  • 200 g zucchini
  • 5 g vitlök
  • 50 g smör
  • 0,5 dl färsk persilja (hackad)
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa nymalen svartpeppar

Instruktioner

  • Skär moroten och zucchinin i stavar. Cirka 1 cm tjocka och 10 cm långa. Hacka vitlöken.
  • Börja med att fräsa morötterna i några minuter i smöret. Tillsätt zucchinin och vitlöken och låt allt fräsa tills morötterna är al dente (mjuka med lite tuggmotstånd).
  • Salta och peppra och tillsätt persiljan och vända runt allt i pannan. Sen är det bara att servera.