Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,50
av
2
röster
Peggys ägg- och baconmuffins
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Frukost, Lättlagat
Yield:
3
Author:
Lari Salminen
Materials
1
Paket bacon
6
ägg
3
msk
Riven ost
2
msk
Hackad gräslök eller purjolök
Salt och peppar
Du behöver
Muffinsplåt
Instruktioner
Sätt ugnen på 190 grader.
Stek baconet lätt ett par minuter. Det ska inte bli knaprigt, utan bara lite stekt. Låt de sedan rinna av på hushållspapper.
Klä in muffinsformen med bacon. Det ska räcka till 6 stycken.
Fördela lite riven ost i botten på varje, sen lite gräslök/purjo och sist så knäcker du i ett ägg i varje form. Salta och peppra lite ovanpå äggen.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 15 minuter tills ägget har satt sig.
Ta ut och servera.