Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
4,67
av
3
röster
Pajbotten/pajskal utan mandelmjöl (LCHF)
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Paj
Yield:
1
Author:
Lari Salminen
Materials
1
dl
sesammjöl
0,5
dl
kokosmjöl
0,5
dl
pofiber
1
msk
fiberhusk
50
g
smör
1
st
ägg
2
msk
vatten
1
krm
salt
Instruktioner
Blanda de torra ingredienserna i en matberedare. Mixa runt dem så att de blandas.
Tillsätt smöret i små klickar under tiden som du kör matberedaren.
Tillsätt ägget och vattnet och kör det hela tills du har en pajdegsklump.
Tryck ut degen så tunt du bara kan i en pajform eller springform. Ställ den i kylen i cirka 30 minuter.
Nagga botten lite med en gaffel.
Grädda i 10 minuter på 175 grader.
Bygga vidare på pajen sen och gör klart den.