Go Back
+ servings
Vit paj med ångande topp på en grön bakgrund.
Print
Inga röster än

Pajbotten - LCHF

Förberedelser30 minuter
Active Time8 minuter
Total tid38 minuter
Måltid: Paj
Yield: 6
Author: Lari Salminen

Equipment

  • Matberedare

Materials

  • 3 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl sesamfrön (Skalade)
  • 1 msk fiberhusk
  • 40 g smör
  • 1 st ägg
  • 0,5 tsk salt

Instruktioner

  • Kör mandelmjöl och sesamfrön i en matberedare .
  • Tillsätt alla de övriga ingredienserna och låt allt mixas ihop till en deg. Lägg den i kylen och låt vila 15 minuter.
  • Platta ut den i en pajform eller springform, vilket du nu föredrar. Försök att platta ut det så tunt som möjligt och upp på kanterna med så högt det nu går. Låt den stå i kylen ytterligare 20 minuter.
  • Nagga den och sätt in den i ugnen på 175 grader i 8 minuter.
  • Sen är det bara att fylla den med vad du nu vill.