Go Back
+ servings
Kryddat bröd med frön och örter på en träyta.
Print
4,75 av 4 röster

Ostbröd

Ett enkelt och gott ostbröd som går att variera hur mycket som helst egentligen. Perfekt för dig som äter lchf eller keto och vill njuta av nybakt bröd ibland.
Förberedelser5 minuter
Active Time25 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Bröd & kex
Yield: 8
Author: @sockerfrittsaklart

Materials

  • 6 st ägg
  • 400 g Mozzarellaost, riven
  • 0,5 dl Linfrön
  • 1 tsk Torkad rosmarin
  • 4 tsk Fiberhusk

Dekorera brödet med

  • 2 msk Vallmofrön
  • 2 msk Sesamfrön
  • 3 tsk Pumpakärnor
  • 0,5 dl Parmesanost, riven
  • 2 tsk Torkad persilja

Instruktioner

  • Vispa äggen och tillsätt ost, linfrön, rosmarin och fiberhusk.
  • Placera smeten på bakplåtspapper och tryck ut till en fyrkant
    En bakad blandning av ost och frön på en plåt med bakpapper.
  • Dekorera brödet med Pumpa frön,vallmofrön ,sesamfrön, parmesan ost och persilja
    Bakad maträtt med ost, frön och örter på en plåt med bakpapper.
  • In i ugnen på på 200 grader i ca 23-25 minuter
    Bröd med frön och örter på en träyta, med en gyllenbrun yta och synliga frön.