Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj muffinsplåten med lite smör och "bröa" den med lite pofiber eller mandelmjöl.
Ställ den på en annan plåt med bakplåtspapper på, detta för att undvika att smör eventuellt droppar ner i ugnen sen.
Riv/hacka två vitlöksklyftor och blanda ihop med det smälta smöret. Ställ det åt sidan så länge.
Mixa ihop crème fraiche, ägg och den sista vitlöksklyftan. Använd staxmixer eller matberedare.
Blanda ihop mandelmjöl, bakpulver, fiberhusk, salt och cheddarost. Mixa ihop så allt blandas väl.
Tillsätt örterna och blanda ihop snabbt.
Fördela hälften av smeten i botten av muffinsplåten.
Skär mozzarellan i 12 lika stora bitar.
Tryck ner en bit i varje muffinsform.
Peppra lite.
Häll cirka en tesked av vitlökssmöret på osten.
Fyll på med resten av muffinssmeten ovanpå osten.
Ha på lite mer vitlökssmör uppe på muffinsarna. Om det går kan du använda en pensel, annars är det bara att ringla lite smör uppe på.
Strö lite flingsalt uppe på och kanske lite mer örter.
Grädda i cirka 25 minuter, tills de har blivit fasta i konsistensen och fått fin färg.
Ta ut plåten och låt den stå och svalna lite innan du tar upp muffinsen.
Njuuut!