Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Ost och paprikapannbiffar
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Kött, Köttfärsrecept
Yield:
6
Author:
Lari Salminen
Materials
900
g
köttfärs
50
g
gul lök
60
g
röd paprika
2
st
ägg
1
dl
pofiber
2
msk
tamarisoja
1
dl
grädde 40%
10
g
vitlök (hackad)
200
g
ost
1
tsk
nymalen svartpeppar
1
tsk
salt
60
g
smör till stekning
Instruktioner
Hacka löken, vitlöken och paprikan fint. Fräs dem i en stekpanna i lite smör tills de är mjuka. Ställ åt sidan och låt svalna lite.
Tärna osten i bitar som är ungefär 1x1 cm.
Blanda ihop samtliga ingredienser till en fin färs och låt stå i cirka tio minuter.
Forma biffar och försök att fördela osten så gott det går så att alla biffar får några bitar ost i sig.
Stek dem i panna på medelhög värme så att de får fin färg. Lägg upp i en ugnsfast form och kör klart dem i ugnen sen.