Go Back
+ servings
Tre broccolibiffar serverade med grönsallad och en klick gräddfil på en vit tallrik.
Print
5 av 4 röster

Ost- och broccolibiffar

Otroligt enkla och lättlagade ost- och broccolibiffar som inte kräver mer än 3 huvudingredienser. Perfekt lchfmat som går snabbt att laga.
Förberedelser5 minuter
Active Time10 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Lättlagat, Lunch, Middagstips
Kök: Skandinaviskt
Keyword: grönsaksbifffar, laga mat med broccoli, lättlagad lunch
Yield: 2 portioner
Calories: 269kcal
Author: Lari Salminen

Materials

  • 200 g Kokt broccoli
  • 1 ägg
  • 1 dl Riven ost
  • salt
  • Peppar
  • Ev. örter

Instruktioner

  • Hacka broccolin eller kör den i en matberedare. Det är lite beroende på hur finhackat du vill ha det.
  • Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar samt lite örter om du vill ha det.
  • Värm upp en stekpanna och tillsätt lite olja, ghee eller kokosolja. Klicka ut lagom stora klickar av smeten och jämna till dom lite i pannan.
  • Stek några minuter på varje sida så att dom får en vacker gyllene färg och vänd sedan på dom. Stek några minuter till.
  • Servera direkt med en god sås och blandsallad till.

Nutrition

Kalorier: 269kcal | Kolhydrater: 8g | Protein: 17g | Fett: 19g | Fiber: 3g