Go Back
+ servings
En öppen omelett med ostronskivling, chili, grön lök och basilika i en stekpanna.
Print
Inga röster än

Öppen omelett med ostronskivling och chili

Omelett är ju en rätt som funkar till frukost, lunch och middag. Går ju också att variera i oändlighet och denna var 10/10!
Total tid10 minuter
Måltid: Frukost, Huvudrätt, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt
Kök: Skandinaviskt
Keyword: allt i samma panna, enkel mat, enkla recept
Yield: 1
Calories: 32kcal
Author: LC AVENUE

Materials

  • 2 st ägg
  • 5-6 ostronskivlingar delade i mindre bitar
  • ½ st röd chili hackad
  • ½ st tomat hackad
  • 4-5 skivor kalkon skivade tunt
  • 2 st salladslökar skivade
  • Salt och peppar
  • Finriven parmesan
  • Basilika

Instruktioner

  • Blanda ihop äggen med salt och peppar.
  • Stek ostronskivlingen hårt i olivolja, så att den nästan blir lite knaprig.
  • Tillsätt chili, tomat och kalkon, stek en stund till.
  • Häll på äggen så att stekpannan täcks.
  • Låt stelna, men inte så att omeletten känns torr.
  • Lägg på salladslök, basilika och parmesan innan servering.

Nutrition

Kalorier: 32kcal | Kolhydrater: 3g | Protein: 4g | Fett: 1g | Fiber: 1g