Öppen omelett med ostronskivling och chili
Omelett är ju en rätt som funkar till frukost, lunch och middag. Går ju också att variera i oändlighet och denna var 10/10!
Total tid10 minuter minuter
Måltid: Frukost, Huvudrätt, Lättlagat, Lunch, Mejerifritt
Kök: Skandinaviskt
Keyword: allt i samma panna, enkel mat, enkla recept
Yield: 1
Calories: 32kcal
Author: LC AVENUE
- 2 st ägg
- 5-6 ostronskivlingar delade i mindre bitar
- ½ st röd chili hackad
- ½ st tomat hackad
- 4-5 skivor kalkon skivade tunt
- 2 st salladslökar skivade
- Salt och peppar
- Finriven parmesan
- Basilika
Blanda ihop äggen med salt och peppar.
Stek ostronskivlingen hårt i olivolja, så att den nästan blir lite knaprig.
Tillsätt chili, tomat och kalkon, stek en stund till.
Häll på äggen så att stekpannan täcks.
Låt stelna, men inte så att omeletten känns torr.
Lägg på salladslök, basilika och parmesan innan servering.
Kalorier: 32kcal | Kolhydrater: 3g | Protein: 4g | Fett: 1g | Fiber: 1g