Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Nöt och kokosmüsli
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Tillbehör
Yield:
10
Author:
Lari Salminen
Materials
50
g
kokosolja
50
g
riven kokos
100
g
krossade linfrön
100
g
Solroskärnor
150
g
skalade sesamfrön
100
g
pumpakärnor
100
g
hasselnötter
100
g
valnötter
100
g
macadamianötter
100
g
sötmandel
Instruktioner
Hacka alla nötter så att de är i lite mindre bitar. Men det skall inte vara jättesmått, bara så att de är grovt hackade.
Värm en panna och låt nötterna rostas lite i pannan. Vänd på dem ofta så att de in bränns vid.
Rosta sesamfrön, pumpakärnor, solrosfrön och kokosflingor likadant.
Lägg allt i en stor kastrull. Häll på kokosoljan och ställ på värme och rör om så att oljan smälter. Rör om så att allt får lite smak av oljan.
Låt det hela svalna av och häll upp på fina burkar. Förvara i skafferi.