"Noblesse" utan tillsatt socker
Enkla ”Noblesse" som både är utan tillsatt socker, utan mjölk och utan gluten. Så enkelt och festligt!
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time10 minuter minuter
Total tid15 minuter minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Godis, Högtider (Jul, påsk, midsommar)
Yield: 1 sats
Author: Anna Winér
- 2 msk Sukrin
- 2 msk sötmandel finhackad
- 100 g choklad mjölkfri och sockerfri
Smält sötningen på medelvärme i en kastrull. Ta av från värmen och blanda ner finhackad sötmandel.
Häll upp mandelblandningen på ett bakplåtspapper och ställ i kylen eller frysen. Mixa det sedan till ett knaprigt smul.
Smält chokladen och låt den svalna något. Rör sedan ner smulet.
Klicka upp och bred ut smeten till cirklar på ett bakplåtspapper. Låt stelna!