Go Back
+ servings
Tre glas med mejerifri chokladmousse toppad med hackade nötter på en vit tallrik.
Print
5 av 2 röster

Najnis mejerifria chokladmousse

Förberedelser10 minuter
Active Time5 minuter
Total tid15 minuter
Måltid: Efterrätter, Sötsaker
Yield: 3
Author: Lari Salminen

Materials

  • 250 g kokosgrädde (kylskåpskall)
  • 4 msk kakaopulver
  • 0,5 tsk vaniljextrakt
  • 1 krm steviadroppar
  • 1 tsk rom

Instruktioner

  • Häll av eventuellt vatten från kokosgrädden om den har skiktat sig. Blir det för mycket vätska i den så kommer den inte bli tjock.
  • Vispa ihop samtliga ingredienser till lagom konsistens.
  • Häll upp i tre fina serveringsglas och garnera med hyvlad mandel, riven choklad eller varför inte lite färska hallon på toppen.