Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,40
av
5
röster
Morotsbröd
Förberedelser
15
minuter
minuter
Active Time
1
timme
t
Total tid
1
timme
t
15
minuter
minuter
Måltid:
Bröd & kex
Yield:
15
Author:
Lari Salminen
Materials
6
ägg
150
g
Finrivna morötter
2
msk
Olivolja
200
g
Riven ost
1,5
dl
Pofiber
1,5
msk
Xantangummi
1
msk
Fiberhusk
1
tsk
salt
1
msk
Bakpulver
1
dl
Solroskärnor
Sesamfrön till garnering
Instruktioner
Sätt ugnen på 185 grader.
Ta fram en avlång brödform och klä den med bakplåtspapper.
Blanda den rivna osten tillsammans med alla torra ingredienser.
Vispa ihop ägg, olja och rivna morötter.
Vispa ner de torra ingredienserna i vispet.
Lägg degen i brödformen. Platta ut den jämnt och strö lite sesamfrön över.
Ställ in i ugnen och grädda i cirka 60 minuter.