Ställ ugnen på 175 grader varmluft.
Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
Blanda mozzarella, cheddar och philadelphiaosten i en microvågssäker skål.
(täck philadelphiaosten med den övriga osten, detta förhindrar philadelphiaosten att bli överhettad)
Smält osten i micron med 30 sekunders intervall, ta ut och rör om sen in i micron igen i 30 sekunder tills osten är helt smält.
(det kan vara klart efter 1 minut men beroende på styrka i micron så kan det behövas ytterligare 30 sekunder)
Låt ostdegen vila lite.
Knäck 2 av äggen över de torra ingredienserna och rör om.
(det tredje ägget är till pensling av brödet)
Lägg sedan ner ostdegen bland de torra ingredienserna.
Häll över det kokande vattnet och rör sedan snabbt ihop degen så den blir jämn och fin.
Skopa ut degen med en slickepott och lägg på ett stort ark plastfolie.
Täck degen i plastfolie och knåda några gånger med degen inuti plastfolien tills du har en enhetlig degkula.
Öppna upp och smörj in din degskrapa och dela degen i 8 lika stora delar.
Smörj in händerna med olivolja.
Rulla varje degbit till släta 1 tum tjocka pinnar som du lägger på bakplåtspapperet.
Vispa upp det sista ägget i en skål.
Pensla varje pinne generöst med äggtvätt.