Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Minichampinjonpizza
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
25
minuter
minuter
Måltid:
Buffé/plockmat, Förrätt, Pizza, Snabbmat
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
4
st
Färska champinjoner, stora
1
dl
tomatsås
2
dl
riven mozzarellaost
4
skivor
salami
eller skinka om du vill ha det.
1
st
tomat, skivad
1
nypa
nymalen svartpeppar
2
msk
olivolja
1
tsk
torkad oregano
Färsk basilika att toppa med
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Ta bort stammen på champinjonerna så att du har en tom hatt.
Lägg champinjonerna upp och ner på en ugnsfast form.
Häll i lite tomatsås i varje champinjon.
Fördela hälften av osten mellan de fyra svamparna.
Lägg på en skiva salami, en skiva tomat och sedan resten av osten.
Peppra lite och ringla lite olivolja över det hela, toppa med oregano.
Ställ in i ugnen i cirka 15 minuter.
Ta ut och strö lite färsk hackad basilika över.