Matigare Chaffles
Dessa chaffles är lite matigare än originalet då dom även innehåller mandelmjöl. Dom blir även lite mer fasta i konsistensen.
Förberedelser5 minuter minuter
Active Time5 minuter minuter
Total tid10 minuter minuter
Måltid: Bröd & kex, Frukost
Author: Lari Salminen
- 4 st ägg
- 4 dl Riven ost
- 3 msk Mandelmjöl
- 1,5 tsk Bakpulver
Häll alla ingredienser i en bunke och mixa ihop till en slät smet med stavmixer.
Grädda i ditt chafflejärn tills de är gyllene i färgen. Lyft inte på locket för snabbt, utan låt det gå 3-4 minuter. Du får ut ungefär 8 stycken chaffles på hela satsen.
Om du inte orkar äta alla, så funkar det jättebra att frysa in dom. När du sedan vill äta en så kör du den i brödrosten någon minut. Funkar toppen!