Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Inga röster än
Marjas mjölfria brownie
Förberedelser
10
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
20
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
4
Author:
Lari Salminen
Materials
2
st
ägg
50
g
mörk choklad (minst 70%)
25
g
kokosolja
2
msk
Sukrin Gold
2
msk
kakaopulver
1
msk
starkt kaffe
1
krm
vaniljpulver
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.
Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.
Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.
Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.
Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.