Go Back
+ servings
Flera bitar av mjölkfria och mejerifria brownies på ett bakplåtspapper med choklad och nötter.
Print
Inga röster än

Marjas mjölfria brownie

Förberedelser10 minuter
Active Time10 minuter
Total tid20 minuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 4
Author: Lari Salminen

Materials

  • 2 st ägg
  • 50 g mörk choklad (minst 70%)
  • 25 g kokosolja
  • 2 msk Sukrin Gold
  • 2 msk kakaopulver
  • 1 msk starkt kaffe
  • 1 krm vaniljpulver

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader.
  • Smält chokladen försiktigt tillsammans med kokosoljan. Antingen i vattenbad eller försiktigt i micron.
  • Vispa ägg och sötning poröst. Använd gärna elvisp.
  • Blanda ner alla de andra ingredienserna inklusive chokladen och vispa lite till.
  • Klä en normalstor brödform (ca 1,5 l) med bakplåtspapper och häll smeten i den. Ställ in i ugnen och grädda i cirka 12-15 minuter.
  • Ta ut och skär upp i lagom stora bitar.