Sätt ugnen på 180 grader (varmluft). 200 grader om du inte har varmluft.
Vispa ihop smör och sukrin.
Tillsätt ett ägg i taget under tiden som du vispar.
Blanda ihop mandelmjöl, bakpulver, vaniljpulver och hackad mandel.
Vispa ner det i smörblandningen.
Rulla ut degen till två längder och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt.
Platta till längderna lite, men se till att den inte blir för tunn. Cirka 1 cm tjock är lagom.
Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 30 minuter.
Håll koll så den inte blir för mörka.
När 30 minuter har gått, ta ut de och skär de lite diagonalt.
Sänk värmen i ugnen till 100 grader och ställ in plåten i ugnen igen och låt de torka klart. Minst 30 minuter till.
Du får känna efter när de är riktigt torra.
Förvara i en burk i skafferiet sedan.