Go Back
+ servings
En korg med flera kanelbullar som är snurrade och har en gyllenbrun yta.
Print
5 av 3 röster

Malins vanilj- och kokosbullar

Förberedelser20 minuter
Active Time15 minuter
Total tid35 minuter
Måltid: Bakverk & kakor
Yield: 12
Author: @sockerfrittsaklart

Materials

Bulldegen

  • 3 dl Mandelmjöl
  • 2 dl Havrefiber
  • 1 msk Kokosmjöl
  • 1 dl Sukrin gold
  • 2 tsk Bakpulver
  • 2 tsk Xantangummi
  • 1 nypa Flingsalt
  • 50 g Smör
  • 1 dl Crème fraiche
  • 2 st ägg

Fyllningen

  • 60 g Smör
  • 100 g Färskost
  • 2 msk Sukrin melis
  • 10 droppar Stevia drops vanilj
  • 0,5 dl Riven kokos

Instruktioner

Bulldegen

  • Sätt ugnen på 200°C.
  • Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.
  • I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.
  • Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg. Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.

Fyllningen

  • Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.
  • Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.
  • Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.
  • In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.