Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
5
av
3
röster
Malins vanilj- och kokosbullar
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
15
minuter
minuter
Total tid
35
minuter
minuter
Måltid:
Bakverk & kakor
Yield:
12
Author:
@sockerfrittsaklart
Materials
Bulldegen
3
dl
Mandelmjöl
2
dl
Havrefiber
1
msk
Kokosmjöl
1
dl
Sukrin gold
2
tsk
Bakpulver
2
tsk
Xantangummi
1
nypa
Flingsalt
50
g
Smör
1
dl
Crème fraiche
2
st
ägg
Fyllningen
60
g
Smör
100
g
Färskost
2
msk
Sukrin melis
10
droppar
Stevia drops vanilj
0,5
dl
Riven kokos
Instruktioner
Bulldegen
Sätt ugnen på 200°C.
Blanda dom torra ingredienserna i en bunke.
I en annan bunke vispar man 50 g av smöret, crème fraiche och ägg.
Blanda ner dom torra ingredienserna och rör till en deg. Kavla ut degen mellan 2 bakplåtspapper.
Fyllningen
Blanda ihop 60 g smör med philadelphiaost, kokos, sukrin melis och stevia droppar.
Bred på fyllningen och vik degen på mitten, kavla lite till och skär ut 12 remsor som rullas till bullar. Placera bullarna i bullformar.
Pensla med ett uppvispat ägg och strö på lite sukrin gold.
In i ugnen på 200 grader i 15 minuter.