Go Back
+ servings
Två potatisplättar med bacon och sylt på en mönstrad tallrik.
Print
3,84 av 6 röster

Majroveraggmunk

Majroveraggmunk är ett perfekt lchfalternativ till vanliga raggmunkar som innehåller för mycket kolhydrater. Riktigt goda är de!
Förberedelser20 minuter
Active Time10 minuter
Total tid30 minuter
Måltid: Lättlagat
Yield: 2
Author: Lari Salminen

Materials

  • 300 g Majrova
  • 0,5 Gul lök
  • 3 ägg
  • 2 dl Grädde
  • 1 msk Fiberhusk
  • salt

Tillbehör

  • Ugnsstekt bacon
  • Sockerfri lingonsylt

Instruktioner

  • Riv majrova och löken fint på ett rivjärn.
  • Blanda ihop samtliga ingredienser och låt allt stå och svälla ett tag.
  • Stek lagom stora raggmunkar i rikligt med smör.
  • Servera direkt med nystekt bacon eller rimmat fläsk.