Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
3,84
av
6
röster
Majroveraggmunk
Majroveraggmunk är ett perfekt lchfalternativ till vanliga raggmunkar som innehåller för mycket kolhydrater. Riktigt goda är de!
Förberedelser
20
minuter
minuter
Active Time
10
minuter
minuter
Total tid
30
minuter
minuter
Måltid:
Lättlagat
Yield:
2
Author:
Lari Salminen
Materials
300
g
Majrova
0,5
Gul lök
3
ägg
2
dl
Grädde
1
msk
Fiberhusk
salt
Tillbehör
Ugnsstekt bacon
Sockerfri lingonsylt
Instruktioner
Riv majrova och löken fint på ett rivjärn.
Blanda ihop samtliga ingredienser och låt allt stå och svälla ett tag.
Stek lagom stora raggmunkar i rikligt med smör.
Servera direkt med nystekt bacon eller rimmat fläsk.