Luas semmelwrap
Kommer ni ihåg semmelwrapen? Den slog igenom med bullar och brak och blev ett gott alternativ till vanliga semlor. Här har du en lchf-anpassad wrap!
Förberedelser15 minuter minuter
Active Time15 minuter minuter
Total tid30 minuter minuter
Måltid: Bakverk & kakor, Efterrätter
Yield: 9
Author: Luafilosoferar
Brödet
- 3 st ägg
- 4 msk Sötning
- 1 dl Grädde
- 2 dl Mandelmjöl
- 2 msk Kokosmjöl
- 2 msk Fiberhusk
- 2 msk Pofiber
- 2 tsk Bakpulver
- 1 tsk Kardemumma
Mandelmassa
- 2 dl Mandelmjöl
- 1 dl Grädde
- 2 msk Sukrin melis eller annan florsötning
- 2 droppar Bittermandelessens
Brödet
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och sötning pösigt.
Blanda alla torra ingredienser i en egen skål.
Blanda ihop äggblandningen, grädden och det torra. Låt stå en liten stund.
Ta 1/2 dl smet per wrap. Klicka ut två på ett bakplåtspapper. Ta en bit plastfolie och lägg den över smeten. Tryck ut så tunt du kan. Det var enkelt med hjälp av plastfolien.
Grädda cirka 5 minuter. Låt svalna.